diumenge, 10 de desembre del 2017

PRIMER SEMINARI TYE "EL COS EN L'APRENENTATGE"

El passat 20 i 21 d'Octubre des del RYE es va fer el primer seminari del TYE (Tècniques de ioga a l’educació) del curs 2017-2018. “EL COS EN L'APRENENTATGE”.

El seminari reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intel·lectual dels alumnes.





Al seminari treballem tres grans blocs: Els sentits, la respiració i el cervell, com funcionen i com prendre consciència, o interpretar el que ens diuen per saber com interactuen els nostres alumnes, en quin estat mental es trobem i com ajudar-los per a que ells puguin aprendre-ho i utilitzar-ho al llarg de la seva vida (habitar el seu cos)
S'han practicat postures per activar l'energia i flexibilitzar el nostre cos i així poder tenir un control sobre les nostres emocions i/o les nostres accions comprovant una vegada més com la pràctica del ioga ens porta al que la neurociència explica i justifica.



Les formadores Maruja Rabat i Dolors Garcia volem agrair l'actitud oberta i col·laboradora dels participants i sobretot el seu alt grau de consciència sobre el que significa aprendre, ensenyar i educar.

Equip RYE (Recherche sur le Yoga dans l’Éducation)